Kow pernh ono ning atiku,
Janji ora bkal ninggalke aku,
Siki kowe lungo mblnjani janjimu,
Ninggalne loro ning njero dodo, or masalah.

Lmbemu sing lamis gaw atiku keiris,
Ra bkal aku nangis mergo kuwi wis digaris,
Tresnomu koyo tlo, anne mung nyereti,
Isone gaw loro, lorone ning njero ati.

Urip rash spaneng, raono kowe aku ayem,
Urip rsah spaneng, raono kowe aku seneng,
Tresnomu wis luntur, ku tak terimo mundur,
Ktimbang nggawe atiku ajur.

Lmbemu sing lamis gaw atiku keiris,
R bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris,
Tresnomu koyo tlo, nane mung nyereti,
Ison gawe loro, lorone ning njero ti.

Urip rash spaneng, raono kow ku ayem,
Urip rash spaneng, raono kowe ku senng,
Tresnomu wis luntur, aku tk terimo mundur,
Ketimbang nggaw tiku ajur.

Urip rasah spaneng, rono kowe aku aym,
Urip rash spaneng, raono kowe aku sneng,
Or masalh, sabarku turah-turh,
Ketimbang nggaw tiku bubrah,
Ketimbang nggawe uripku sush.